Stel een vraag

Vrijwilligers

Veel activiteiten en werkzaamheden zijn alleen mogelijk door de gedreven inzet van vrijwilligers. Dankzij hen kunnen we allerlei voorzieningen in stand houden. Welzijn Bellingwedde koestert dan ook de vele vrijwilligers die zich inzetten binnen de gemeente.

Vrijwilligerswerk voor iedereen

Vrijwilligerswerk geeft u de kans om uzelf te ontplooien, ervaring op te doen, andere mensen te ontmoeten, een zinvolle tijdsbesteding te hebben of u in te zetten voor iets wat u belangrijk vindt. In de regio is er vrijwilligerswerk voor iedereen, ongeacht uw vaardigheden en ervaring. Voor jong en oud, werkend of niet werkend: er is voor elk wat wils. Wilt u vrijwilliger worden? Kijk dan voor actuele vacatures op de Vrijwilligers Vacaturebank

Trefpunt Vrijwilligers

Voor alle vrijwilligers van de gemeente Westerwolde organiseert Trefpunt Vrijwilligers drie keer per jaar een ontmoetingsavond. Tijdens de ontmoetingsavond kunt u van 17.30 tot 20.00 uur onder het genot van een lekkere kop soep en een broodje andere vrijwilligers ontmoeten en ervaringen delen. Daarnaast kunt in gesprek met deskundigen. Noteer de data in 2018 alvast in uw agenda: 20 maart, 4 juni en 1 oktober!

Ontmoetingsavond maandag 4 juni

Op 4 juni bent u van harte welkom in Doe & Eetcafé 'Onder de Pannen' (in Zorgcentrum de Blanckenborg), Eikenlaan 34 in Blijham. Wethouder Wietze Potze van onderwijs, welzijn en zorg van de gemeente Westerwolde praat met ons over zijn visie op zorg en welzijn. Wat gaat goed en wat kan beter? En hoe ziet het gemeentebeleid voor vrijwilligersinzet er eigenlijk uit?

Komt u ook naar de ontmoetingsavond op 4 juni? Meld u dan uiterlijk 1 juni a.s. aan bij Ingeborg van Veen via t. (06) 119 029 23 (bellen of whatsappen) of per mail i.vanveen@welzijnbellingwedde.nl. Dieetwensen kunt u bij opgave doorgeven.

Nieuwsbrief

Drie keer per jaar komt er een nieuwsbrief voor vrijwilligers uit. Wilt u deze nieuwsbrief ontvangen? Stuur dan een e-mail naar info@welzijnbellingwedde.nl. U kunt de laatste nieuwsbrief ook op onze website bekijken.

Contact

Wilt u meer informatie over vrijwilligerswerk in de gemeente Westerwolde of over het Trefpunt Vrijwilligers? Neem dan contact met ons op via het algemene telefoonnummer van Welzijn Bellingwedde (0597) 675 794. Afhankelijk van uw vraag brengen wij u in contact met één van onze medewerkers.